Productenboek Jeugdhulp vanaf 1 januari 2018?Check onze homepage voor de laatste versie!
Op zoek naar meest recente versie Productenboek Jeugdhulp?Check onze homepage voor de laatste versie!

RIGG heeft een nieuwe directeur per 1 februari 2018

08-12-2017

Hemmala Sheerbahadoersing wordt de nieuwe directeur van de Regionale Inkooporganisatie Groninger Gemeenten(RIGG). Per 1 februari 2018 volgt zij Peet de Graaf op, die na het vertrek van directeur Grietje Kalfsbeek in mei 2017, als interim directeur aangesteld is.

Wethouder Van Gelder, portefeuillehouder Jeugdzorg (Dagelijks Bestuur PG&Z), zegt verheugd te zijn over de benoeming van Sheerbahadoersing. “Het is een moeilijke zoektocht geweest naar de juiste persoon voor deze functie. Het moest iemand zijn die de gemeentewereld én de zorgwereld begrijpt en zich met statuur in een dynamisch speelveld kan bewegen.” 

Van Gelder ziet de samenwerking met Sheerbahadoersing vol vertrouwen tegemoet.

Hemmala Sheerbahadoersing is sinds 2005 werkzaam bij Menzis, waar zij begon als advocaat. Sinds 2010 is zij manager op verschillende afdelingen geweest; vanaf 2014 senior manager Participaties. In deze rol was zij eindverantwoordelijk voor de inkoop van alle zorg én de uitvoering van de eerstelijnshuisartsenzorg voor een kwetsbare doelgroep. In een korte reactie laat Hemmala Sheerbahadoersing weten dat ze ernaar uit kijkt om, samen met alle stakeholders, een wezenlijke bijdrage te leveren aan een nieuwe fase van ontwikkeling van zowel de organisatie als van de jeugdhulp.

Ook de medewerkers van de RIGG zijn verheugd over de benoeming van Hemmala en kijken uit naar de samenwerking met haar!