Productenboek JeugdhulpCheck onze homepage voor de laatste versie!
Op zoek naar meest recente versie Productenboek Jeugdhulp?Check onze homepage voor de laatste versie!

Nieuwe termijn aanmelding Open House voor nieuwe en reeds gecontracteerde jeugdhulpaanbieders

14-08-2020 2292 keer bekeken

Nieuwe en reeds gecontracteerde jeugdhulpaanbieders kunnen zich vanaf vandaag aanmelden voor toetreding tot de Open House Overeenkomst (nieuwe jeugdhulpaanbieders) of uitbreiding van het aantal gecontracteerde producten (reeds gecontracteerde jeugdhulpaanbieders).

Voor beide categorie├źn geldt dat de aanmeldingstermijn sluit op 18 september 2020 om 16.00 uur. Voor nieuwe jeugdhulpaanbieders betreft dit de uitgestelde toetredingsronde juli 2020. Voor reeds gecontracteerde jeugdhulpaanbieders betreft dit de toetredingsronde januari 2021, omdat zij wel een reguliere toetredingsronde juli 2020 hebben doorlopen. Voor beide doelgroepen jeugdhulpaanbieders betekent dit dat bij positieve beoordeling van de aanmelding de (gewijzigde) overeenkomst per 1 januari 2021 aanvangt.

Nieuwe jeugdhulpaanbieders

Voor nieuwe jeugdhulpaanbieder zijn via NegometrixPortal alle inkoopdocumenten en de werkwijze van de Open House te benaderen.

Reeds gecontracteerde jeugdhulpaanbieders

Jeugdhulpaanbieders die reeds een Overeenkomst hebben afgesloten met de RIGG krijgen in de toetredingsronde van januari 2021 de mogelijkheid om zich aan te melden voor nieuwe producten. Op deze pagina vindt u de daarbij horende procedure, documenten en formulieren, die ingediend kunnen worden via rigg.inkoop@groningen.nl

Bij vragen over de Open House procedure kunt u contact opnemen via e-mail: rigg.inkoop@groningen.nl

 

Cookie-instellingen